Catalog de prezentare produse – Halmadent 2017

Despre proiect

Halmadent, unul din cei mai reprezentativi distribuitori de echipamente stomatologice din România, a trecut printr-un rebranding și o modernizare de identitate în 2017. Catalogul este unul din cei mai importanți vectori de comunicare ai companiei, având nevoie la rândul lui de o restructurare completă și de o modernizare a imaginii.

Am pornit proiectul de la regândirea completa a strategiei catalogului, ponderii și structurii brandurilor și produselor distribuite de companie în contextul imaginii generale Halmadent.

  • Brandurile distribuite și-au păstrat individualitatea, cu logo-urile specifice și pagină de prezentare dedicată, dar într-un context Halmadent construit pe baza elementelor grafice specifice noii identități
  • Pentru a păstra consecvența în cadrul gamelor de produse, fiecărei game i-a fost alocată o culoare din paleta Halmadent, culoare care poate fi văzută în lateral chiar și când catalogul este închis
  • Iar pentru ca orice client să aibă o imagine de ansamblu mai corectă, fiecărei categorii principale de produse (unituri dentare, compresoare, piese de mînă etc.) i-a fost dedicată o pagină unde sunt prezentate comparativ mărcile de produs reprezentate în categoria respectivă.

Rezultatul? Un catalog, modern, structurat și clar, care să ofere un balans corect între ușurința de identificare a produselor, informația tehnică complexă și un design modern și aerisit.

Info

2017

strategie, structură, copywriting, design

prezentare companie și produse clienților potențiali, târguri și expoziții, suport echipa de vânzări


Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.