Design de stand pentru expozițiile internaționale inteliLIGHT®

Despre proiect

Vânzarea unui produs la nivel internațional presupune și participarea la târguri și expoziții de referință în domeniu. Iar dacă ești în business-ul de iluminat, trebuie să fii la Light&Building Fair de la Messe Frankfurt. Iar aici este dificil să ieși în evidență între alți zeci de mii de expozanți și totodată să prezinți cu claritate o soluție complexă și cu un grad înalt de inovare.

Pentru a depăși toate aceste dificultăți, standurile inteliLIGHT sunt concepute pe 3 niveluri de vizibilitate, care să crească progresiv interesul vizitatorilor.

  • de la distanță, este vizibil un mesaj simplu, care pentru specialiști poate să clarifice domeniul, pentru nespecialiști – să funcționeze ca un teaser: „street lighting remote management” sau „communication agnostic street lighting control”
  • la apropiere, standul oferă informații detaliate despre beneficii, structura hardware și software a soluției
  • în detaliu, pentru cei interesați, au fost aduse în stand una sau mai multe lămpi direct conectate la sistemul de control, cu dublu rol: să lumineze standul și să îl facă vizibil de la distanță pe de o parte și să ofere posibilitatea demonstrațiilor hardware și software chiar din stand.
Info

2014 – prezent

strategie, design, soluție tehnică de implementare, asistență montaj

Light&Building Frankfurt, Light&Building Moscova, Dubai

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.