Film de prezentare pentru clienții inteliLIGHT® din toată lumea

Despre proiect

inteliLIGHT este unul din cei mai remarcabili furnizori mondiali pentru soluții moderne de gestiune a iluminatului public.

Parte din efortul de marketing și comunicare, s-a decis că trebuie să actualizăm filmul de prezentare al soluției inteliLIGHT. Dificultatea proiectului vine din faptul că ținta mesajului de marketing este formată atât din specialiști, cum ar fi producătorii de corpuri de iluminat public, dar și de reprezentanți ai municipalităților, care au deseori doar o imagine generală a ceea ce își doresc, fără să fie neapărat la curent cu detaliile tehnice.

Fiind vorba despre un produs complex și care utilizează tehnologii nu întotdeauna familiare, cu activitate de vânzare la nivel mondial, am decis să optăm pentru o prezentare vizuală a caracteristicilor soluției în limba engleză, care să completeze efortul de comunicare online, dar să poată fi utilă și pentru târguri sau expoziții.

Info

2017

strategie, design, voice-over script, voice-over, înregistrare și editare video

Comunicare online, suport pentru participare la târguri și evenimente comerciale

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.