Vanzări online pentru un business cu succes în comerțul tradițional – evivo.ro

Despre proiect

Evivo este inițiativa unui magazin de produse sanitare din Brașov. Specializați în produse sanitare și cu o acoperire foarte bună a distribuției în comerțul tradițional, compania nu reușise să își extindă activitatea de vânzare și pe Internet.

În urma câtorva inițiative de acest gen, chiar având un magazin online care nu dădea deloc rezultate, ajunseseră la concluzia că produsele lor nu se pot vinde online.

Am prezentat viziunea noastra de vânzare online și modul integrat de a privi produsul, piața țintă, platforma de vânzare și platforma de promovare. Neîncrezători la început, au acceptat cu greu să demarăm proiectul după ce au văzut rezultatele cercetărilor noastre de piață, care dezvăluiau putențialul latent.

La 3 luni de la demararea proiectului am făcut prima vânzare, iar în primii 2 ani am depășit 1.000 de comenzi și o cifra de afaceri care confirmă succesul proiectului.

Info

2015 – prezent

strategie, cercetare de piață, webdesign, UX/UI, structurare și introducere produse, SEO, SSL, social media, promovare online Adwords & Facebook, blogging și content marketing, customer service

promovare și vânzare online pentru baterii sanitare, sisteme de duș, chiuvete de bucătărie și accesorii

 

 

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.